O-I benoemt Rens de Haan tot eindverantwoordelijke voor Nederland en het Verenigd Koninkrijk

O-I benoemt Rens de Haan tot eindverantwoordelijke voor Nederland en het Verenigd Koninkrijk

Lausanne - O-I, de grootste producent van glasverpakkingen in Europa, benoemt Rens de Haan tot Country Group Executive voor Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Rens is zowel operationeel als commercieel eindverantwoordelijk voor beide landen met in totaal 5 fabrieken en 1.500 medewerkers. Hij zal zich richten op het versterken van O-I’s capaciteiten en concurrentievermogen om zo de groeiende vraag van klanten naar duurzamere en gezonde glasverpakkingen te ondersteunen.

Vitaliano Torno, Vice President European Countries bij O-I: “Rens’ ruime expertise in marketing, business development en duurzaamheid, zowel in een zakelijke als in een consumentenomgeving, is van grote toegevoegde waarde voor onze business.”

Rens was hiervoor werkzaam bij Cargill, producent van voedselingrediënten, waar hij Marketing en Communications Director was voor Cacao en Chocolade. Daarvoor bekleedde hij verschillende Europese en mondiale (senior) managementposities bij Philips. Hij heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Contacteer ons
Ilse Derijck Outsource Communications
Ilse Derijck Outsource Communications
Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.